Worth visit places during your stay

Get to know the different tourist spots in the Berguedà region.

Come to its spectacular castle, visit the salt mines or do your shopping at the Sunday morning market. Http://cardonaturisme.cat/ca/
Mines de sal
Et sentiràs miner per un dia. Recorregut guiat de 500m per galeries a 86m de profunditat a l'interior de la Muntanya de Sal, on es manifesten amb tot el seu esplendor i espectacularitat els diferents plecs i vetes del jasiment i la diversitat de minerals.
Cripta i cementiri d'Olius
Des del primer romànic al modernisme. Sant Esteve d'Olius és una esglèsia d'un romànic lombard consegrat en el 1079 i amb una cripta molt singular. Just a la vora hi ha el cementiri modernista, com també ho és l'hotel Sant Roc a Solsona.
Pantà de la Llosa del Cavall i Sant Pons
Estan situats a la vall del riu Cardener, a la comarca del Solsonès, al límit amb el Bages, en la província de Lleida, Catalunya. Formen part del conjunt de pantans de la conca del riu Llobregat.
Subsisteixen de l'esglèsia romànica (1070-1163) els tres absis, el campanar, el claustre, la bodega i el menjador dels canonges. La resta, principalmente és gòtic del s. XIII-XIV, encara que el conjunt no es va construir fins el XVII.
Solsona i el Solsonès, art i masies
Supermercats, botigues especialitzades en diversos productes i mercat setmanal. A 14 km
Santuari El Miracle
Centre de religiositat realment excepcional que recull notables valors religiosos i artístics, que constitueixen el seu patrimonio actual. És oberta al culte tot l'any. http://www.santuarielmiracle.com/ més informació en enllaços recomenats.
Estació d' Esquí Port del Comte
Estació d'esquí situada al massís del Port del Comte, en el Pre-Pirineu Català dins de la província de Lleida, a la comarca del Solsonès.
Parc Natural de la Serra del Cadí-Moixerò
It is a park of big area where we can find a huge variety of wildlife. It is located in the Pre Pyrenean, the kind of rock, mainly calcareous, it causes an arid relief. The cliffs of the North face of Cadí and the?
És una petita agrupació de masies, destaquem l'esglèsia de Santa Maria i la gran masia Gou, en la que avui dia es pot disfrutar d?un bon dinar els caps de semana. Telf. 973473405
Va ser construida al segle X i amb els seus 33 metres d'alçada s'ha conservat fins els nostres diez. http://www.vallferosa.com/
Aquest complex està construït per dos paratges paral·lels al riu Fred, un del afluents del Segre pel seu marge esquerra, que estan seperats entre si per uns 400m i un desnivell pròxim als 50 m
L'última forja catalana
Arriba't a Ripoll i aprèn, des de dins mateix d'un obrador, com funcionava una forja catalana. La Forja Palau és l'últim exponent d'aquest tipus de instalacions: l'últim vestigi d'una indústria i d'una forma de treballar.
Esglèsia de Sant Romà
L'esglèsia romànica de Sant Romà és un dels monuments més bonics de la comarca. Possiblement va ser en el segle XII quan es va construir o almenys es va refer l'esglèsia de Sant Romà de Valldarques, en el centre de la vall i en un punt molt resguardat.
The monastery of Saint Mary of Montserrat is a Benedictine monastery located in the mountain of Monsterrat, in the Catalan region of Beges, at 720 meters high over the sea level. It is a symbol for Catalonia and it has been converted into a
Vall i santuari de Núria
Rodejada de muntanyes que s'acosten casi als tres mil metres d'alçada, la Vall de Núria, que pertany al municipi de Queralbs, ha arribat a ser, amb els anys, una de les destinacions turístiques més peculiars de Catalunya.
Declarat per la UNESCO Reserva de la Biosfera el 1978. Té el seu nucli principal en el Parc Natural del mateix nom. El Montseny, reserva de la Biosfera, és un Mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situats al costat de grans conurbacions.
El parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa és un dels espais protegits més singulars de Catalunya, ja que es tracte del conjunt volcànic millor conservat de la península. Et convidem a descubrir la seva vegetació, rutes, fauna

Address:

Sant Feliu de Lluelles de Montmajor
08264 Barcelona

Phone number:
639118541 - 628922214

Email:
casacanbatlle@gmail.com

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información