Worth visit places during your stay

Get to know the different tourist spots in the Berguedà region.

Come to its spectacular castle, visit the salt mines or do your shopping at the Sunday morning market. Http://cardonaturisme.cat/ca/
Mines de sal
Feel like a miner for a day. Guided tour of 500m through galleries 86m deep inside the Salt Mountain, where the different folds and veins of the deposit and the diversity of minerals can be seen in all their splendour and spectacularity.
Cripta i cementiri d
From the first Romanesque to modernism. Sant Esteve d'Olius is a Lombard Romanesque church consecrated in 1079 and with a unique crypt. Next door is the modernist cemetery, as is the San Roque hotel.
Pantà de la Llosa del Cavall i Sant Pons
Está situado en el valle medio del río Cardener, en la comarca del Solsonés, al límite con el Bages, en la provincia de Lérida, Cataluña. Forma parte del conjunto de embalses de la cuenca del río Llobregat.
The three apses, the bell tower, the cloister, the cellar and the canons' dining room remain from the Romanesque church (1070-1163). The rest is mainly Gothic, from the s. XIII-XIV, although the set was not completed until the XVII.
Solsona and Solsonès, art and charming farmhouses
Supermarkets, shops specializing in various products and weekly market. 14 km
Santuari El Miracle
Truly exceptional center of religiosity that collects notable religious and artistic values, which constitute its current heritage. It is open to worship all year round.
Estació d
Estación de esquí situada en el macizo de Port del Comte, en el Prepirineo Catalán dentro de la Provincia de Lérida, en la comarca del Solsonés.
Parc Natural de la Serra del Cadí-Moixerò
It is a park of big area where we can find a huge variety of wildlife. It is located in the Pre Pyrenean, the kind of rock, mainly calcareous, it causes an arid relief. The cliffs of the North face of Cadí and the?
És una petita agrupació de masies, destaquem l'esglèsia de Santa Maria i la gran masia Gou, en la que avui dia es pot disfrutar d?un bon dinar els caps de semana. Telf. 973473405
Va ser construida al segle X i amb els seus 33 metres d'alçada s'ha conservat fins els nostres diez. http://www.vallferosa.com/
Aquest complex està construït per dos paratges paral·lels al riu Fred, un del afluents del Segre pel seu marge esquerra, que estan seperats entre si per uns 400m i un desnivell pròxim als 50 m
L'última forja catalana
Arriba't a Ripoll i aprèn, des de dins mateix d'un obrador, com funcionava una forja catalana. La Forja Palau és l'últim exponent d'aquest tipus de instalacions: l'últim vestigi d'una indústria i d'una forma de treballar.
Esglèsia de Sant Romà
L'esglèsia romànica de Sant Romà és un dels monuments més bonics de la comarca. Possiblement va ser en el segle XII quan es va construir o almenys es va refer l'esglèsia de Sant Romà de Valldarques, en el centre de la vall i en un punt molt resguardat.
The monastery of Saint Mary of Montserrat is a Benedictine monastery located in the mountain of Monsterrat, in the Catalan region of Beges, at 720 meters high over the sea level. It is a symbol for Catalonia and it has been converted into a
Vall i santuari de Núria
Rodejada de muntanyes que s'acosten casi als tres mil metres d'alçada, la Vall de Núria, que pertany al municipi de Queralbs, ha arribat a ser, amb els anys, una de les destinacions turístiques més peculiars de Catalunya.
Declarat per la UNESCO Reserva de la Biosfera el 1978. Té el seu nucli principal en el Parc Natural del mateix nom. El Montseny, reserva de la Biosfera, és un Mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situats al costat de grans conurbacions.
El parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa és un dels espais protegits més singulars de Catalunya, ja que es tracte del conjunt volcànic millor conservat de la península. Et convidem a descubrir la seva vegetació, rutes, fauna

Address:

Sant Feliu de Lluelles de Montmajor
08264 Barcelona

Phone number:
639118541 - 628922214

Email:
casacanbatlle@gmail.com

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información